Mamasoft: Έμπρακτη στήριξη σε όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή

Κρήτη
Mamasoft: Έμπρακτη στήριξη σε όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χορηγία χαρτικών ειδών

Με δυο επιστολές της προς τον Υπουργό Υγείας και την 7η ΥΠΕ, η εταιρεία «Mamasoft» γνωστοποίησε την πρόθεση της να δηλώσει έμπρακτα τον σεβασμό της απέναντι σε εκείνους που αυτή τη στιγμή εργάζονται στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσουν τον κόσμο να καταπολεμήσει την πανδημία COVID-19, με μια χορηγία χαρτικών ειδών και συγκεκριμένα 1.200 ρολά χειροπετσέτας.

H επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικιλία, για την πρόθεση δωρεάς η οποία έγινε δεκτή:

«Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Με αίσθημα ευθύνης προς τους κατοίκους της Κρήτης και αναγνωρίζοντας τις δυσμενείς και πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα μας, σας γνωρίζουμε ότι προτιθέμεθα να προβούμε στην δωρεά 1.200 ρολών χειροπετσέτας για την κάλυψη των αναγκών των μονάδων υγείας της Κρήτης, συμμετέχοντας έμπρακτα στην γενική προσπάθεια για την καταπολέμηση του κορονοιού, COVID-19.

Κατόπιν τούτου, αιτούμεθα την έγκριση της αποδοχής της ως άνω δωρεάς στο πλαίσιο της διαδικασίας του αρ. 8 της από 14-3-2020 Π.Ν.Π (ΦΕΚ 64/Α/14-3-2020).»

Η επιστολή προς την 7Η ΥΠΕ:

«Στις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας και ο πλανήτης ολόκληρος, οι καρδιές και οι ψυχές μας είναι σε εκείνους που αυτή τη στιγμή εργάζονται στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσουν τον κόσμο να καταπολεμήσει την πανδημία COVID-19.

Στην άνιση μάχη που δίνουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας απέναντι στον COVID-19 , θα θέλαμε έμπρακτα να δηλώσουμε τη συμπαράσταση , την αλληλεγγύη και τον σεβασμό μας, με μια μικρή χορηγία χαρτικών ειδών.

Τα προϊόντα που θα σας στείλουμε θα είναι 1200 ρολά χειροπετσέτα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News