Δώρο «ζωής» για τα νεογνά από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Κρήτη
Δώρο «ζωής» για τα νεογνά από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρισαν στην 7η ΥΠΕ μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης για την μονάδα νεογνών

Αποδέκτης μιας σημαντικής χορηγίας αγάπης έγινε  η 7η ΥΠΕ Κρήτης. Πρόκειται για ένα μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης για την μονάδα νεογνών, προσφορά της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και των αιδεσιμοτάτων εφημερίων της.

Για τη δωρεά ενημέρωσαν τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Αρχιμανδρίτης κ. Μεθόδιος Βερνιδάκης, ο Γραμματέας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης πατήρ Κωνσταντίνος Πετρογιάννης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, πατήρ Γεώργιος Χανιωτάκης, οι οποίοι την επισκέφθηκαν στο γραφείο της, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, υπογραμμίζοντας ότι «σκοπός της δράσης αυτής είναι η βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τα νεογέννητα παιδιά, καθώς και η διαμόρφωση στάσεων και κοινωνικών συμπεριφορών που επιδρούν θετικά στην υγεία και στους λειτουργούς αυτής».

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης εμφανώς συγκινημένη για το ενδιαφέρον και την προσφορά αυτή ζωής, ευχαρίστησε από καρδιάς για την πολύτιμη συνεισφορά, επισημαίνοντας ότι «η συμπαράσταση και αλληλεγγύη από μέρους της Εκκλησίας μας, δημιουργούν συναισθήματα αγάπης και ασφάλειας σε όλους τους πολίτες, αλλά και σε όλους όσους εργάζονται για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας μας. Μια δωρεά με ιδιαίτερο συμβολισμό, ένας εξοπλισμός υποστήριξης της νέας ζωής».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News