Κρήτη

Η MEGAPLAST στο «πλευρό» του ΕΚΑΒ Κρήτης με διπλή δωρεά

Στόχος των δωρεών είναι να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες του ΕΚΑΒ Κρήτης σε μία ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο.

Στα πλαίσια της κοινωνικής της συνεισφοράς και της εταιρικής υπευθυνότητας, η εταιρία MEGAPLAST  προέβη σε σημαντική ΔΙΠΛΗ ΔΩΡΕΑ στο ΕΚΑΒ της Κρήτης όσον αφορά στην:

  • Παροχή σύγχρονου εξοπλισμού μηχανημάτων με σκοπό την απολύμανση των ασθενοφόρων στα πλαίσια της προσπάθειας ενάντια στον αγώνα για τη νόσο COVID-19
  • Παροχή ειδικών Μόνιτορ πολλαπλών παραμέτρων, για Καρδιογράφημα, Οξυμετρία, Πίεση, Θερμοκρασία κ.ο.κ. που θα εγκατασταθούν μέσα στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ώστε να συμβάλουν στην σημαντική δουλειά που αυτό επιτελεί

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Στόχος των δωρεών είναι να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες του ΕΚΑΒ Κρήτης σε μία ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο.

Όλοι εμείς, η οικογένεια της Megaplast, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να συνεισφέρουμε στον αγώνα αυτόν & ευελπιστούμε σύντομα να βγούμε νικητές!

Θα συνεχίζουμε με δυναμικές πρωτοβουλίες και δράσεις να υποστηρίζουμε αποτελεσματικά τόσο τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, όσο και τους τομείς της υγείας, παιδείας και ασφάλειας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια