Κρήτη

Επέζησε μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα- Το «ευχαριστώ» της οικογένειας προς τους γιατρούς

Ο κ. Γιανναδάκης και η οικογένεια του απευθύνουν ένα εγκάρδιο ευχαριστώ προς τους γιατρούς του Βενιζέλείου.

"Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις 40 μέρες που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας. «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για τη συμπαράσταση, για τη βοήθεια και την ανθρωπιά".

Μετά από 40 μέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου και με αρκετά σοβαρά τραύματα λόγω τροχαίου ατυχήματος που προηγήθηκε και χειρουργείων που ακολούθησαν, ο ίδιος κατάφερε να βγει νικητής από την πιο μεγάλη μάχη για την ζωή του.

Ο λόγος για τον 75χρονο που αρχές Μαρτίου, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα έξω από τα Τέρτσα του δήμου Βιάννου.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο  ΠΑΓΝΗ από το νοσοκομείο Ιεράπετρας και τελικά στο Βενιζέλειο όπου εκεί γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, της Εντατικής Μονάδας ακόμη και εν μέσω πανδημίας, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν ζωντανό τον ηλικιωμένο.

Ανακούφιση, συγκίνηση και ικανοποίηση για τα μέλη της οικογένειας του, τα οποία μέσω του neakriti, θέλουν να στείλουν το δικό τους  «ευχαριστώ»  από καρδιάς προς τους γιατρούς  της ΜΕΘ και της ορθοπεδικής κλινική του Βενιζέλειου, οι οποίοι κατάφεραν να σώσουν τον δικό τους άνθρωπο.

Ακολουθει η ευχαριστήρια ανακοίνωση του κ. Γιανναδάκη και της οικογένειας του.

 «Ενώ εσείς ήσασταν σπίτι… κάποιοι άλλοι έδιναν μάχη στην εντατική για τη ζωή τους… Σ’ αυτή τη μάχη είχαν άξιους γιατρούς δίπλα τους. Για αυτό  θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς  τους ανθρώπους  που βρέθηκαν δίπλα μας  σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Δεν είναι άλλοι από τους γιατρούς της ΜΕΘ του Βενιζέλειου  και συγκεκριμένα τους κ.Κιούρπαλη, Βολακάκη, Χαχλούτη και όλο  το προσωπικό καθώς και τους αναισθησιολόγους. Επίσης, την κλινική  της ορθοπεδικής τους γιατρούς ,την προϊσταμένη,  τους φυσικοθεραπευτές, και το προσωπικό .Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  για τις 40 μέρες που  συναντήθηκαν οι δρόμοι μας. «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για  τη συμπαράσταση, για τη βοήθεια και την ανθρωπιά.

Ο κ. Γιαννης Γιανναδακης και οι οικογένεια του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια