Πόρτα – πόρτα τα κηπευτικά του δήμου Φαιστού στις οικογένειες του Μαλεβιζίου

Κρήτη
Πόρτα – πόρτα τα κηπευτικά του δήμου Φαιστού στις οικογένειες του Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε τις διανομές ο Δήμος Μαλεβιζίου

Από νωρίς σήμερα το πρωί ο Δήμος Μαλεβιζίου διανέμει κατ’οίκον τα προϊόντα των παραγωγών πρωτογενούς τομέα, που προσφέρθηκαν από το Δήμο Φαιστού. Προσωπικό των κοινωνικών δομών του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς και εθελοντές που στηρίζουν το έργο του Δήμου βρέθηκαν από το πρωί σε ειδικό χώρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, προκειμένου να συσκευάσουν τα προϊόντα και να ξεκινήσει η διανομή σε όλους τους δικαιούχους των κοινωνικών προγραμμάτων του Μαλεβιζίου.

Τις διαδικασίες συντονίζουν από κοινού η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χρύσα Λυρώνη και η Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή, με την αγαστή συνεργασία του Προέδρου και Αντιπροέδρου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη και Γιάννη Άσπρη, καθώς και μελών του Συμβουλίου της Κοινότητας.

 Πρόκειται για τρεις τόνους κηπευτικών προϊόντων, ευγενική προσφορά των Αγροτικών Συνεταιρισμών της Φαιστού, που έφτασαν στο Μαλεβίζι χθες αργά το απόγευμα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα. Τα προϊόντα διανέμονται πόρτα – πόρτα στους δικαιούχους κάθε δημοτικής ενότητας, με μέριμνα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη αναφέροντας: «Η αυτοδιοίκηση ενωμένη απλώνει ασπίδα προστασίας. Με κάθε τρόπο και μέσο βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η προσφορά του Δήμου Φαιστού πολύτιμη. Ευχαριστώ θερμά το συνάδελφο Δήμαρχο Φαιστού για την αποστολή τριών τόνων κηπευτικών στο Μαλεβίζι. Ευχαριστώ και τους παραγωγούς της Φαιστού για την προσφορά τους. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες κάθε μικρή η μεγάλη δωρέα αποκτά ιδιαίτερη σημασία».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News