Κρήτη

Τζανάκης: «Η Κρήτη ίσως είναι η πρώτη περιοχή στην Ευρώπη χωρίς νέο κρούσμα εδώ και εβδομάδες»

Όσα ανέφερε o Δ/ντης της Πνευμονολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ στο δελτίο της ΚΡΗΤΗ TV

“Η Κρήτη ενδεχομένως να είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή περιοχή με μηδενικά κρούσματα εδώ και τρεις εβδομάδες" . Αυτό εκτίμησε μιλώντας στo δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και την Κατερίνα Σαλαπάτα,  o  Δ/ντης της Πνευμονολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ ,κ.Νίκος Τζανάκης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις  ιδιαιτερότητες οι οποίες συνετέλεσαν ώστε ο κορωνοϊός να αφήσει "ελαφρύ" αποτύπωμα του στο νησί μας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σημαντικό ρόλο έπαιξε η γεωγραφική απομόνωση της Κρήτης, τα μέτρα περιορισμού που αφορούν στις μετακινήσεις αλλά και η πολύ καλή υγειονομική προετοιμασία της 7η ΥΠΕ και όλους τους λειτουργούς.

Εκτενής αναφορά έγινε στα εμβόλια, αναφέροντας πως «τρέχουν» πάνω από 30 προσπάθειες διεθνώς καθώς και στους πρώτους πειραματικούς εμβολιασμούς σε ανθρώπους αλλά και τις επιφυλάξεις που εγείρονται γύρω από το επίμαχο ζήτημα.

Ο κ.Τζανάκης αναφέρθηκε και στην ...ιδιαίτερη εξέλιξη στο "μέτωπο" των δημόσιων νοσοκομείων καθώς διαπιστώνεται ότι εν μέσω κορωνοϊού άλλα νοσήματα και παθήσεις "εξαφανίστηκαν" ως... "δια μαγείας".

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Ολόκληρη τη συζήτηση καθώς και τα δελτία μας μπορείτε να τα παρακολουθείτε εδώ.

Δείτε το άκρως χαρακτηριστικό απόσπασμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια