Μουντός καιρός με βροχές στην Κρήτη

Κρήτη
Μουντός καιρός με βροχές στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστατο και σήμερα το σκηνικό του καιρού

Για σήμερα Πέμπτη, αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από αργά το απόγευμα, στην Κρήτη, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ενώ το βράδυ ίσως υπάρξουν και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 και στη νότια Κρήτη έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Τοπικές βροχές στα δυτικά, έως το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια.

Παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και νωρίς το πρωί στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Παρασκευή  24-04-2020

Στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς τις Κυκλάδες νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες, στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δείτε εδώ πώς διαμορφώνεται ο καιρός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News