"Νέα Κρήτη" δωρεάν η ψηφιακή έκδοση και για τον επόμενο μήνα

Κρήτη
"Νέα Κρήτη" δωρεάν η ψηφιακή έκδοση και για τον επόμενο μήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ολοκληρώθηκε ήδη ένας μήνας από την ημέρα που η παγκρήτια καθημερινή εφημερίδα «Νέα Κρήτη» διαθέτει εντελώς δωρεάν την ψηφιακή της έκδοση σε όλους τους αναγνώστες της.

Δεδομένων των αναγκών όπως αυτές διαμορφώνονται από την πανδημία του κορωνοϊού και την επιθυμία των αναγνωστών να συνεχίσουν να ενημερώνονται απρόσκοπτα, η εφημερίδα συνεχίζει και για τον επόμενο μήνα να διαθέτει εντελώς δωρεάν σε όλους, την ψηφιακή της έκδοση.

Για όσους αναγνώστες είναι ήδη εγγεγραμμένοι η δωρεάν συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί κάποια άλλη ενέργεια.

Μένουμε σπίτι και ενημερωνόμαστε! Τώρα που μένουμε σπίτι , οι αγαπημένες συνήθειες δεν χρειάζεται να αλλάξουν.

Η εφημερίδα "Νέα Κρήτη"  φτάνει σε εσάς  σε ψηφιακή μορφή και μπορείτε να την ξεφυλλίσετε , να την διαβάσετε και να την «κατεβάσετε» στον υπολογιστή σας, το κινητό ή το Tablet σας.

Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

Τι πρέπει να κάνετε για να λαμβάνετε δωρεάν την ψηφιακή «Νέα Κρήτη»

Για να εγγραφείτε ώστε να έχετε πρόσβαση στο αρχείο της εφημερίδας "Νέα Κρήτη", μπείτε εδώ και ακολουθήστε τα βήματα.  Η εγγραφή σας θα ενεργοποιηθεί εντός 24 ωρών.

Παρακολουθήστε το video που ακολουθεί και θα δείτε αναλυτικά τα βήματα ένα προς ένα για να γίνετε συνδρομητής και να έχετε την εφημερίδα καθημερινά στη διάθεση σας σε ψηφιακή μορφή, εντελώς δωρεάν για τον επόμενο ένα μήνα.

Η καθημερινή έκδοση και το αρχείο της εφημερίδας "Νέα Κρήτη" είναι προσβάσιμα σε αυτήν την διεύθυνση.

Η καθημερινή έκδοση είναι διαθέσιμη στις 6 το πρωί κάθε μέρα.

Διαβάστε καθημερινά ειδήσεις, άρθρα, σχόλια, έρευνες και μείνετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις στην Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

 «ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ» , ενημερωνόμαστε σωστά, Μένουμε Σπίτι

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News