Το ¨ευχαριστώ¨ της Πρεσβείας της Αργεντινής στο Βενιζέλειο

Κρήτη
Το ¨ευχαριστώ¨ της Πρεσβείας της Αργεντινής στο Βενιζέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το προσωπικό του Βενιζέλειου Νοσοκομείου απευθύνει το προξενικό τμήμα της Αθήνας της Πρεσβείας της Αργεντινής, για το γεγονός ότι νοσήλευσαν και έκαναν καλά την 63χρονη Σίλβια Μπελτραμέτι, που μεταφέρθηκε με κορωνοϊό και σε βαριά κατάσταση στις 22 Μαρτίου από κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά του Κόκκινου Πύργου. Η 63χρονη ιάθηκε από τον κορωνοϊό, αν και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Ύστερα από το "θαύμα" της Μεγάλης Δευτέρας που εξήλθε της ΜΕΘ η 63χρονη, η Πρεσβεία της Αργεντινής απέστειλε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή αναφέροντας τα εξής:

«Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Ηρακλείου "Βενιζέλειο-Πανάνειο" για την ίαση τη στήριξη και τη φροντίδα της υπηκόου Αργεντινής (όνομα ασθενούς), που χάρη στην άμεση ανταπόκρισή σας κατάφερε να βγει νικήτρια στη μάχη κατά του COVID-19.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για τη συνεχή ενημέρωση και για την άψογη συνεργασία μας.

Η προσφορά σας, το ήθος και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες ώρες που διανύουμε και αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και τις προσπάθειες που καταβάλλετε, σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη.

Με εκτίμηση,

Προξενικό Τμήμα Αθηνών

Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News