Υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μαθητών - Τι εντόπισε η αστυνομία στο σπίτι του 37χρονου

Κρήτη
Υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μαθητών - Τι εντόπισε η αστυνομία στο σπίτι του 37χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών οδηγήθηκε ο άντρας

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης οδηγήθηκε στον Ανακριτή Χανίων, ο 37χρονος άντρας που κατηγορείται για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων παιδιών καθώς μετά τις καταγγελίες που έγιναν στις αρχές από τους ανήλικους, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια Χανίων. Ο 37χρονος πήρθε προθεσμία να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής. 

Συγκεκριμένα ο 37χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που είναι σε βαθμό κακουργήματος, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, επίσης σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, που είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Αρνείται τα πάντα ο 37χρονος

Όπως ανέφερε μιλώντας ο συνήγορός του κ. Κομισόπουλος: «έχουμε αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Κατηγορείται για 5 περιπτώσεις ανηλίκων, μια πράξη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αρνείται τα πάντα. Θα έλεγα ότι οι περισσότερες περιπτώσεις ερμηνεύονται και αποδίδονται ως κατηγορίες. Η ανάκριση είναι εν εξελίξει».

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη καταθέσει στις αρχές τρία συνολικά ανήλικα αγόρια, ηλικίας μεταξύ 9 έως 13 ετών, ενώ φαίνεται πως σταδιακά αρχίζουν να «ανοίγουν και άλλα στόματα».

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες του neakriti, κάνουν λόγο πως η όλη υπόθεση της αποπλάνησης ανηλίκων -με το δέλεαρ της δωρεάν βοήθειας στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας- εξελισσόταν εδώ και δύο χρόνια στα Χανιά.

Πάντως μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης, η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου, που είχε μετατραπεί σε τόπο μαρτυρίου για τους ανήλικους, όπου και κατάσχεσε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του καθηγητή, καθώς και όλους τους εξωτερικούς ψηφιακούς δίσκους, που έχουν ήδη σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα για περεταίρω έρευνα που εντάσσεται στο πλαίσιο της προανάκρισης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News