Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Δωρεάν οικίσκοι για υποδοχή και διαλογή Κρουσμάτων Κορωνοϊού από την ΤΕΡΝΑ

Κρήτη
Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Δωρεάν οικίσκοι για υποδοχή και διαλογή Κρουσμάτων Κορωνοϊού από την ΤΕΡΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΤΕΡΝΑ στηρίζει το δήμο Μινώα Πεδιάδος στη "μάχη" κατά του κορωνοϊού.

Δυο οικίσκους πλήρως εξοπλισμένους στέλνει στα κέντρα υγείας του δήμου Μινώα Πεδιάδος η ΤΕΡΝΑ.

Η εταιρεία κατόπιν συζητήσεων με το δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη αποφάσισε να κάνει δωρεά στο δήμο Μινώα Πεδιάδος δυο πλήρως εξοπλισμένα ISOBOX ειδικής κατασκευής τα οποία θα τοποθετηθούν σε εξωτερικούς χώρους των Κέντρων Υγείας Αρκαλοχωρίου και Καστελίου προκειμένου να απομονώνονται εκεί κατευθείαν ασθενείς με συμπτώματα που παραπέμπουν σε κορωνοϊό και να μην συγχρωτίζονται με τους υπόλοιπους ασθενείς αλλά και το υγειονομικό προσωπικό των κέντρων περιορίζοντας έτσι τη πιθανότητα διασποράς του ιού.

 Πρόκειται για μια ακόμα πρωτοβουλία του δήμου Μινώα Πεδιάδος, μετά τους εκτεταμένους απολυμαντικούς ψεκασμούς σε δημόσιους χώρους όλων των οικισμών του δήμου αλλά και μιας σειράς ακόμα μέτρων, στην κατεύθυνση της προστασίας της δημόσιας υγείας και της τόνωσης του αισθήματος ασφάλειας στους δημότες.

 «Έχουμε απλώσει μια ομπρέλα προστασίας για τους δημότες μας και παρά τις δυσκολίες που κι εμείς ως δήμος αντιμετωπίζουμε, θα κρατήσει για όσο απαιτηθεί», τόνισε ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Μανώλης Φραγκάκης εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς την ΤΕΡΝΑ που αφουγκράζεται τις ανάγκες και της αγωνίες της περιοχής.

«Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες δομές και όχι μόνο, προκειμένου να αποτρέψουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού στα 72 χωριά του δήμου μας», σημείωσε μιλώντας στο neakriti.gr  ο κ. Φραγκάκης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News