Η Περιφέρεια Κρήτης μεταφέρει ζωντανά το κατανυκτικό κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας

Κρήτη
Η Περιφέρεια Κρήτης μεταφέρει ζωντανά το κατανυκτικό κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απευθείας μεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών από τέσσερα ιστορικά μοναστήρια της Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης, τηρώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, θα μεταφέρει το κατανυκτικό πνεύμα των ημερών με απευθείας μεταδόσεις από τέσσερα ιστορικά μοναστήρια της Κρήτης.

Σε συνεννόηση με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και Ιερές Μητροπόλεις θα μεταδοθούν μέσω Live-Streaming  σε όλη την Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο, από την Μεγάλη Τετάρτη και μέχρι το Μεγάλο Σάββατο, οι Ιερές Ακολουθίες του Νιπτήρος, της Σταύρωσης, του Επιταφίου και της Ανάστασης.

Με απευθείας συνδέσεις που αναμένεται να παρακολουθήσουν και οι απόδημοι Κρητικοί, ανά τον κόσμο, οι εικόνες από τα μοναστήρια της Κρήτης θα φτάσουν σε όλο τον κόσμο, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας, το μήνυμα του περάσματος προς την Ανάσταση και την Ελπίδα.

Οι μεταδόσεις θα γίνουν μέσα από το κανάλι της Περιφέρειας Κρήτης στο Youtube και μπορούν να αναμεταδοθούν ελευθέρα από τα Μ.Μ.Ε.

Πρόγραμμα Μεταδόσεων

.       Την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου, στις 19:00, Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος, θα μεταδοθεί από την Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνου.

(https://youtu.be/RSk7mC5bUCo)

.       Την Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου, στις 19:00, η Ακολουθία των Αχράντων Παθών και της Σταύρωσης από την Ιερά Μονή Τοπλού Σητείας.

.       Την Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου, στις 19:30, η Ακολουθία του Επιταφίου από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Τσαγκαρόλων στα Χανιά.

.       Το Μεγάλο Σάββατο, στις 23:00, η Τελετή της Αναστάσεως και η Θεία Λειτουργία, από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News