Κρήτη

Το «ArGOODaki» των Goody’s Burger House ενώνει τις ευχές όλων των παιδιών και στηρίζει τον σύλλογο «Φλόγα»

Με κεντρικό μήνυμα «Η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο»

Το ArGOODaki, ο καθιερωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House, έρχεται κοντά σε όλους μας αυτό το ιδιαίτερο Πάσχα και αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να ενώσει όλα τα παιδιά που μένουν στο σπίτι αποκομμένα από την καθημερινότητά τους, μεταδίδοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

Από το Σάββατο, 11 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, 19 Απριλίου, σε κάθε παραγγελία delivery θα περιλαμβάνεται και μια συλλεκτική ζωγραφιά ArGOODaki. Το κάθε παιδί θα μπορεί να χρωματίσει τη ζωγραφιά, να γράψει επάνω τη δική του ευχή και σε μια συμβολική κίνηση να την κρεμάσει στο μπαλκόνι ή στο παράθυρό του. Με αυτό τον τρόπο, οι ευχές όλων των παιδιών ενώνονται σε μια αλυσίδα αγάπης η οποία μεταδίδει ένα θετικό μήνυμα δύναμης σε όλη την πόλη.

Παράλληλα, πιστό στη διαχρονική του δέσμευση για τη στήριξη παιδιών σε ανάγκη, αυτό το Πάσχα το ArGOODaki στηρίζει έμπρακτα τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Ξεκινώντας από το Σάββατο 11 Απριλίου και μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, τα Goody’s Burger House θα διαθέτουν €1 από κάθε παραγγελία delivery στους σκοπούς του συλλόγου. Στόχος των Goody’s Burger House είναι να υποστηρίξουν το πολύ σημαντικό έργο του συλλόγου «Φλόγα», σε μια εποχή που η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη σε άλλες προτεραιότητες, δυσχεραίνοντας την προσπάθεια ανεύρεσης πόρων για τη λειτουργία του.

Με κεντρικό μήνυμα «Η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο», η πρωτοβουλία των Goody’s Burger House φιλοδοξεί να απαλύνει το συναίσθημα της απομόνωσης των παιδιών που μένουν αναγκαστικά στο σπίτι αυτή την εποχή. Επιπλέον, με όχημα το ArGOODaki, η αγάπη των παιδιών αλλά και όλων μας μεταφέρεται σε εκείνα τα παιδιά που βιώνουν αναγκαστικά την απομόνωση δίνοντας καθημερινά έναν αγώνα ζωής.

Σημ: Η υπηρεσία delivery των Goody’s Burger House θα λειτουργεί κανονικά τη Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο μέχρι τις 12.00 το βράδυ.

Σχετικά με το ArGOODaki

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 16 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα , συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας περισσοτέρων από 16.000 παιδιών και των οικογενειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση

Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook

Σχετικά με τη «Φλόγα»

Η «Φλόγα», ο Πανελλήνιος Σύλλογος γονιών παιδιών με καρκίνο, ιδρύθηκε το 1982 και εκπροσωπεί χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα με βασικό και μοναδικό στόχο την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η «Φλόγα» των εθελοντών γονιών έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες δράσεις της, σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση

Ακολουθήστε μας στο Facebook 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια