default-image

Αναγκαία η συνολική ένταξη των ξεναγών στα μέτρα στήριξης

Κρήτη
Αναγκαία η συνολική ένταξη των ξεναγών στα μέτρα στήριξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού και των εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών

Σε θετικό κλίμα και με στόχο την ένταξη του συνόλου των επαγγελματιών ξεναγών στα επιτακτικά μέτρα στήριξης λόγω COVID-19, πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού και των εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών.

Ο υπουργός κ. Χ Θεοχάρης και ο υφυπουργός κ. Μ. Κόνσολας αναφέρθηκαν στις ενέργειες του υπουργείου Τουρισμού για τη θετική έκβαση της στήριξής τους. Ήδη η ηγεσία του υπουργείου είχε έλθει σε επαφή με τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών εστιάζοντας στο θέμα της ανάγκης ένταξης του συνόλου του κλάδου των ξεναγών στα μέτρα στήριξης.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης ζητήθηκε, τέλος, από τους συμμετέχοντες εκπροσώπους του κλάδου, -πρόεδρο Ν. Ξυλουρά, αντιπρόεδρο Ευρ. Βλάση, γ.γ Αναστασία Γαϊτάνου και τον πρόεδρο του Σωματείου Διπλωματικών Ξεναγών Κρ. Πιπέρα-, να υποβάλλουν τα κριτήρια με τα οποία θα επιλεγούν οι δικαιούχοι επαγγελματίες ξεναγοί.

(Φωτογραφία Αρχείου)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News