Κρήτη

Η ΠΕΔ Κρήτης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας – Στόχος ένα σύστημα υγείας με κέντρο αναφοράς τον άνθρωπο

«Θέλουμε να εκφράσουμε το σεβασμό και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και υγειονομικό προσωπικό»

Το αγαθό της Υγείας αποτελεί ένα από τα βασικά κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών και κάθε άνθρωπος-χωρίς εξαιρέσεις- πρέπει να έχει πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας  θέλουμε να εκφράσουμε το σεβασμό και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και υγειονομικό προσωπικό που τις κρίσιμες αυτές στιγμές με επαγγελματική επάρκεια και υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους  τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Φέτος εν μέσω της πρωτόγνωρης πανδημίας του νέου κορωνοϊού το σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού και υγειονομικού προσωπικού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη φροντίδα της υγείας των συμπολιτών μας.

Ως Αυτοδιοίκηση θα είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο ενισχύοντας την προσπάθεια και τον αγώνα τους, για ένα σύστημα υγείας με κέντρο αναφοράς τον άνθρωπο. 

 Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια