Θα λύσουν κάβους τα πλοία από τα λιμάνια της Κρήτης

Κρήτη
Θα λύσουν κάβους τα πλοία από τα λιμάνια της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη έχουν προκαλέσει προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. 

Ωστόσο κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από τα λιμάνια της Κρήτης προς το λιμάνι του Πειραιά. Συγκεκριμένα κανονικά έγινε ο απόπλους του πλοίου Πρέβελης προς Ανάφη, Θήρα, Μήλο Πειραιά 6:15 το απόγευμα, από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Στις 9 απόψε το βράδυ θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα δρομολόγιά τους, το πλοίο Festos Palas των Μινωικών Γραμμών, και ΚΡΗΤΗ ΙΙ  της ΑΝΕΚ, ενώ από το λιμάνι της Σούδας θα λύσει κάβους κανονικά και το Blue Galaxy.

Προβλήματα σε άλλες περιοχές

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες σε ορισμένες περιοχές, που έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 9 και στο βόρειο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του επιβατηγού  οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Σάμος» για Χίο και Μυτιλήνη ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια από το Λαύριο για Κέα. Επίσης κλειστές είναι οι γραμμές Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ρίο-Αντίρριο.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News