«Αντιθέσεις»: Το καλό σενάριο και η εποχικότητα της πανδημίας

Κρήτη
«Αντιθέσεις»: Το καλό σενάριο και η εποχικότητα της πανδημίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστήμονες απάντησαν και στα ερωτήματα τηλεθεατών σε σχέση με την εκτεταμένη ή όχι χρήση της μάσκας καθώς και στον αν πρέπει ή όχι να κηδεύονται σε μεταλλικά φέρετρα, όπως έγινε στην περίπτωση του Γερμανού καθηγητή στο Ηράκλειο.

Ψυχραιμία και όχι τρομολαγνεία, το μήνυμα του καθηγητή Ιατρικής Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος παρουσίασε στην εκπομπή Αντιθέσεις με τον Γιώργο Σαχίνη τα τελευταία δεδομένα σε σχέση με το καλό σενάριο και την εποχικότητα της πανδημίας.

 Στο πιο απαισιόδοξο σενάριο δεν θα καταρρεύσουμε από τον κορωνοϊό, αλλά υπάρχει πιθανότητα να καταρρεύσουμε από μέτρα που λαμβάνουμε στα τυφλά, εξήγησε ο καθηγητής Ιατρικής Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ο οποίος αναφέρθηκε στην διαδικασία των γρήγορων τεστ που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη σε τυχαίο δείγμα του πληθυσμού στην Αμερική.

 Στη διάρκεια της εκπομπής Αντιθέσεις, ο Γιάννης Καλομενίδης περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία ενώ έκανε αναφορά και στις κλινικές δοκιμές με αντιϊκό φάρμακο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για τον Έμπολα.

 Επιστήμονες απάντησαν και στα ερωτήματα τηλεθεατών σε σχέση με την εκτεταμένη ή όχι χρήση της μάσκας για την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό καθώς και στον αν πρέπει ή όχι να κηδεύονται σε μεταλλικά φέρετρα, όπως έγινε στην περίπτωση του 42χρονου Γερμανού καθηγητή στο Ηράκλειο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News