Κρήτη

Δωρεά μασκών από την Περιφέρεια στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης

Έπειτα από συνάντηση του Περιφερειάρχη με την Πρόεδρο

Στη δωρεά μασκών προχώρησε η Περιφέρεια Κρήτης έπειτα από συνάντηση της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας - Κοινωνικής Πολιτικής Δρ. Λάμπρου Βαμβακά.

Οι βασικοί άξονες της συζήτησης ήταν αφενός ο χειρισμός της έκτακτης κατάστασης λόγω του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 αναφορικά με τη λειτουργία των δομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης, αφετέρου τα βήματα προς την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας την επόμενη μέρα, προς όφελος των πολιτών.

Η Περιφέρεια Κρήτης προχώρησε στη δωρεά προς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας υγειονομικού υλικού (χειρουργικές μάσκες) και στο πλαίσιο της συνάντησης αποφασίστηκε η συνδρομή της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας στην εκπαίδευση του προσωπικού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας και παροχής επιπλέον οδηγιών σχετικά με την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης και η Πρόεδρος του Κέντρου κ. Μαρία Δαμανάκη ευχαριστούν θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας - Κοινωνικής Πολιτικής κ. Λάμπρο Βαμβακά, την Περιφέρεια Κρήτης και τη Διεύθυνση Δημόσια Υγείας για την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια