Τoyota Ελλάς - Κ.Ε.Δ.Ε.: Παρέλαβε ο Δήμος Ηρακλείου 6 οχήματα για κάλυψη αναγκών ενάντια στον κορωνοϊό

Κρήτη
Τoyota Ελλάς - Κ.Ε.Δ.Ε.: Παρέλαβε ο Δήμος Ηρακλείου 6 οχήματα για κάλυψη αναγκών ενάντια στον κορωνοϊό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

6 οχήματα για να καλύψουν τις ανάγκες ενάντια στον COVID-19 παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Ηρακλείου από την Toyota Ελλάς

Έξι νέα οχήματα έχει πλέον στη διάθεση του ο Δήμος Ηρακλείου προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των κοινωνικών του δομών στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Τα οχήματα που παρέλαβε σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου, ο Δήμος Ηρακλείου είναι στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η ΚΕΔΕ με την Toyota ΕΛΛΑΣ και το Υπουργείο Εσωτερικών με στόχο την υποστήριξη των κοινωνικών δομών.

Τα οχήματα για λογαριασμό του Δήμου Ηρακλείου παρέλαβε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη από τον Επίσημο Αντιπρόσωπο της Toyota ΕΛΛΑΣ στους νομούς Ηρακλείου - Λασιθίου κ. Γιάννη Παπακαλιάτη.

Τα οχήματα θα παραμείνουν στη διάθεση του Δήμου Ηρακλείου μέχρι και τις 30 Απριλίου και όπως επεσήμανε η Αντιδήμαρχος «πρόκειται για μία ουσιαστική στήριξη του έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που, πραγματικά, μοχθεί για να σταθεί δίπλα στους πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, οικονομικά προβλήματα, στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, αυτές τις δύσκολες μέρες. Όταν υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες, έχουμε κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούμε για το αύριο…Ο αγώνας συνεχίζεται για να μπορούν όλοι να μένουν σπίτι!».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News