Κρήτη

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη Διεξαγωγή Μεταδιδακτορικού Ερευνητικού Έργου

Το συνολικό κόστος της πρόσκλησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 800.000 €, για τις 11 προκηρυσσόμενες θέσεις

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, προχωράει στη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέους επιστήμονες που θα επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν μεταδιδακτορική έρευνα στο Ίδρυμα.

Η πρόσκληση αυτή στοχεύει από τη μια να ενισχύσει την ερευνητική δραστηριότητα του Ιδρύματος και από την άλλη να συμβάλει στις δράσεις brain gain που υλοποιούνται σε όλη τη χώρα.

Το συνολικό κόστος της πρόσκλησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 800.000 €, για τις 11 προκηρυσσόμενες θέσεις, η πλειονότητα του οποίου θα καλυφθεί από τα Ταμειακά Διαθέσιμα του Ιδρύματος. Πρόκειται δηλαδή για μια δράση που χρηματοδοτείται άμεσα και συνολικά από το Πανεπιστήμιο.

 Η μηνιαία μικτή αμοιβή για κάθε θέση μεταδιδακτορικής έρευνας κυμαίνεται από 1.800 μέχρι 2.300 € / μήνα με βάση και τις κλίμακες του ενιαίου μισθολογίου, που λαμβάνουν υπόψη οικογενειακή κατάσταση και επαγγελματική εμπειρία του υποψηφίου. Οι θέσεις αυτές είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Η έρευνα θα εκπονείται σε συνεργασία με ένα μέλος ΔΕΠ του Ιδρύματος ή με ένα Εργαστήριο ως σύνολο μελών ΔΕΠ, γεγονός που συνεπάγεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να εντοπίσουν και να επιλέξουν συνεργάτες μέσα από το Ίδρυμα.

Ανάγκες σε μικρο-εξοπλισμό και αναλώσιμα επίσης θα καλυφθούν από τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος. Η διάρκεια του κάθε ερευνητικού έργου είναι 24 μήνες και πρέπει να είναι ανεξάρτητο από κάθε άλλη χρηματοδοτούμενη δράση που υλοποιείται στο Εργαστήριο που θα φιλοξενεί τον μεταδιδακτορικό ερευνητή.

Πέρα από την άμεση χρηματοδότηση το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, θα προσφέρει στήριξη στις νέες οικογένειες μέσα από τον Παιδικό Σταθμό του Ιδρύματος.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της ερευνητικής πρότασης είναι η 30η Απριλίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email: postdoc@hmu.gr, στο τηλέφωνο: 2810379304, ή στην Ιστοσελίδα:

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια