Τρεις ασθενείς στην μονάδα κορωνοϊού στο ΠΑΓΝΗ - Μια ασθενής στον Άγιο Νικόλαο

Κρήτη
Τρεις ασθενείς στην μονάδα κορωνοϊού στο ΠΑΓΝΗ - Μια ασθενής στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Τρεις ασθενείς νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή, στην ειδικά διαμορφωμένη μονάδα κορωνοϊού στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου και μια ακόμη γυναίκα ασθενής στην ειδικά διαμορφωμένη κλινική για  τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Οι ασθενείς που βρίσκονται στο ΠΑΓΝΗ, είναι μια γυναίκα και δύο άνδρες.

Πρόκετιται για τον Γερμανό επισκέπτη καθηγητή, στο τμήμα χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης που επιβεβαιώθηκε οτι είναι θετικός στον ιο στις 13 Μαρτίου.

Η γυναίκα που νοσηλεύεται είναι σύζυγος ενός από τα πρώτα κρούσματα. Ενώ και ο δεύτερος άνδρας που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ είναι και αυτός συγγενικό πρόσωπο και των δύο και μάλιστα είχε συνταξιδέψει στις ΗΠΑ με τον σύζυγο της νοσηλευόμενης. Ο άνδρας, αρχικά μπήκε στο νοσοκομείο με πυρετό, έγινε το τεστ για τον κορωνοϊό και το γεγονός ότι ήταν θετικό, έγινε γνωστό το Σάββατο. 

Η γυναίκα νοσηλεύεται όπως είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες στη μονάδα, η κλινική της εικόνα είναι καλή και αναμένεται άμεσα να πάρει εξιτήριο.

Μάλιστα ήταν και η πρώτη ασθενής στην Κρήτη, που νοσηλεύθηκε λόγω κοροωνοϊού στην ειδική μονάδα του ΠΑΓΝΗ.

Στον Άγιο Νικόλαο την ίδια στιγμή, νοσηλεύεται μια ακόμη γυναίκα από την ευρύτερη περιοχή του Μακρύ Γιαλού, η οποία επιβεβαιώθηκε επίσης το Σάββατο οτι είναι θετική στον κορωνοϊό.

Συνολικά στην Κρήτη αυτή τη στιγμή έχουμε 6 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα 4 εκ των οποίων νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του νησιού.

 Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News