«Αντιθέσεις»: Φάκελος κορωνοϊός – Αναλυτική προσέγγιση από κορυφαίους επιστήμονες

Κρήτη
«Αντιθέσεις»: Φάκελος κορωνοϊός – Αναλυτική προσέγγιση από κορυφαίους επιστήμονες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια συζήτηση που πρέπει να προσέξουμε όλοι

Αυτή την Παρασκευή στις 22.00 στις «Αντιθέσεις» ο φάκελος Κορωνοϊός – Covid19  σε μια αναλυτική προσέγγιση από κορυφαίους επιστήμονες στην ειδικότητα τους σε μια συζήτηση που πρέπει να προσέξουμε όλοι:

Στο στούντιο ο Διευθυντής της Κεντρικής Διοίκησης του Ι.Τ.Ε.  Νεκτάριος Ταβερναράκης, με ειδικότητα στην Μοριακή Γενετική και κορυφαίος , διεθνώς βραβευμένος ερευνητής του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας- Βιοτεχνολογίας .

Με διαρκείς συνδέσεις στην εκπομπή συμμετέχουν:  Ο επικεφαλής  του τμήματος Ανθρώπινων Ρετροϊών στο Εθνικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ κατά του Καρκίνου,  από τους κορυφαίους παγκόσμια ερευνητές , Γιώργος Παυλάκης .

Ο Αχιλλέας Γραβάνης Καθηγητής Φαρμακολογίας, στην Ιατρική Σχολή του Παν/μιου Κρήτης και Ερευνητής στο Ινστιτούτο. Μοριακής Βιολογίας και ο Δημήτρης  Γεωργόπουλος  Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας, στο  Τμήμα Ιατρικής, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Συντονιστής των ΜΕΘ  Κρήτης.

Στην εκπομπή  παρεμβαίνουν :

Ο Γεώργιος Σουρβίνος Βιολόγος, Καθηγητής Κλινικής Ιολογίας, και επικεφαλής του Ιολογικού Εργαστηρίου Τμήμα Ιατρικής, Παν/μιο Κρήτης.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθηγητής Ιατρικής, πρόληψης Νοσημάτων της Υγείας, έρευνας υγείας και στατιστικής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνιας και  τακτικό μέλος στην Τάξη της Ιατρικής της Εθνικής Ακαδημίας των ΗΠΑ.

Ο Δημήτρης Κουρέτας, καθηγητής και διευθυντής του Εργαστηρίου Βιοχημείας- Βιοτεχνολογίας- Τοξικολόγιας  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Πρόεδρος της Ελληνικής  Εταιρείας Τοξικολογίας.

Ο Κώστας Κανάκης, Ιστορικός της Υγείας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και ο Δημήτρης Καραγιάννης Παιδοψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, Διευθυντής του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής, Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Αυτή την Παρασκευή στις 22.00, όλες οι εξελίξεις για τον Covid19 , #Μένουμε Σπίτι  με «Αντιθέσεις» στη «ΚΡΗΤΗ TV».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News