European School Radio: Το 1ο βραβείο στο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

Κρήτη
European School Radio: Το 1ο βραβείο στο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά

Το Νηπιαγωγείο του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» διέπρεψε με μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος "Καν το ν’ ακουστεί 2020" με θέμα: «Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου. Αγκαλιάζουμε τη Γη».

Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά από την Επιστημονική Εταιρία «Διαθεματικό Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας» με τον διακριτικό τίτλο: European School Radio (το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο), την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση, το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, Οι μαθητές των τμημάτων του Νηπιαγωγείου κερδίζουν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία τους, για το ραδιοφωνικό μήνυμα με τίτλο «Ο Χλωριδοπανούλης μας».

Να σημειωθεί, πως η Τελετή Βράβευσης του 7ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου European School Radio, η οποία θα διεξαγόταν στην Κέρκυρα, στις 2, 3& 4 Απριλίου, ματαιώνεται, λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, από το Υπουργείο Υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News