Κορωνοϊός - Κρήτη : Αναρρώνουν στο σπίτι και τα 3 κρούσματα με ήπια συμπτώματα

Κρήτη
Κορωνοϊός - Κρήτη : Αναρρώνουν στο σπίτι και τα 3 κρούσματα με ήπια συμπτώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι αυτή τη στιγμή στην Κρήτη κανένας ασθενής με κορωνοϊό  δεν νοσηλεύεται σε κλινική νοσοκομείου ή σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Στο νησί έχουμε τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα που και τα τρία δεν χρήζουν νοσηλείας και βρίσκονται με ήπια συμπτώματα σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι πλέον το τεστ για τον κορωνοϊό θα γίνεται μόνο σε όσους ασθενείς εισάγονται σε κλινικές των νοσοκομείων με σοβαρή συμπτωματολογία. Στα νοσοκομεία θα φτάνουν μόνο όσοι ασθενείς έχουν παραπεμφθεί από τον ΕΟΔΥ, με βάση τα συμπτώματα που έχουν. Όλοι οι υπόλοιποι μένουν σε κατ΄οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σε επίπεδο χώρας τα κρούσματα μέχρι και αυτή τη στιγμή ανέρχονται στα 352. Οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό είναι 4. Στις Μονάδες Εντατικής θεραπείας νοσηλεύονται 9 άνδρες με μέσο όρο ηλικίας τα 70 έτη.

Όλοι οφείλουμε να ακολουθούμε κατά γράμμα τα μέτρα της Κυβέρνησης και τις οδηγίες που μας δίνονται από τους ειδικούς. Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τις ευπαθείς ομάδες.

 Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News