Κρήτη

«Ηλιαχτίδα»: Εξ’ αποστάσεως συνεδρίες για παιδιά και οικογένειες

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό  

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία, η ‘’Ηλιαχτίδα‘’, στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας  αποφάσισε την προσωρινή αντικατάσταση των δια ζώσης συνεδριών παροχής ψυχολογικής στήριξης στα παιδιά και στις οικογένειες παιδιών με νεοπλασίες, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει με την έναρξη της λειτουργίας της νέας δομής Ψυχοκοινωνικής Στήριξης «η ηλιαχτίδα», με εξ΄ αποστάσεως συνεδρίες, είτε μέσω internet (skype) ή τηλεφώνου.

Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα της εξ΄ αποστάσεως στήριξης σε όσες οικογένειες παιδιών με νεοπλασία από όλη την Κρήτη ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν στην παρούσα χρονική περίοδο.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, οι εκάστοτε εξ΄ αποστάσεως συνεδρίες προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε υποκειμένου και είναι εξίσου ασφαλείς και αποτελεσματικές με τις συνεδρίες που πραγματοποιούνται στο γραφείο.

Επιπλέον, είναι μια αναγνωρισμένη, αποτελεσματική και ασφαλής τεχνική για ψυχολογική υποστήριξη από το ISMHO (International Society for Mental Health On Line).

Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να καλέσουν στα παρακάτω τηλέφωνα: 2811810316 (17:00-21:00) & 6946728607, ώστε να ενημερωθούν αναλυτικότερα και να κλείσουν το διαδικτυακό ή τηλεφωνικό ραντεβού τους.

Μένουμε σπίτι συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο όλοι στη μείωση εξάπλωσης του Covid-19, αλλά παράλληλα δε σταματάμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια