Αποκεντρωμένη Διοίκηση - Περιφέρειας Κρήτης: «Θα εξυπηρετούνται μόνο περιπτώσεις απόλυτης ανάγκης»

Κρήτη
Αποκεντρωμένη Διοίκηση - Περιφέρειας Κρήτης: «Θα εξυπηρετούνται μόνο περιπτώσεις απόλυτης ανάγκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση για την λειτουργία των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και της Περιφέρειας Κρήτης για τον κορωνοϊό

Στο πλαίσιο λήψης έκτακτων μέτρων για την πρόληψη και προστασία του πληθυσμού από την εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19, και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, παρακαλούνται οι πολίτες να επισκέπτονται τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης μόνο για υποθέσεις/ζητήματα απολύτου ανάγκης.

Η σύσταση αποφυγής της αθρόας φυσικής παρουσίας και συνάθροισης πολιτών στις κρατικές Υπηρεσίες αφορά το χρονικό διάστημα των επόμενων 15 ημερών και, ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, https://www.apdkritis.gov.gr/el , για όλα τα τηλέφωνα και e-mails επικοινωνίας με τις διοικητικές δομές του φορέα μας σε όλη την Κρήτη.

Για να συμβάλλουμε στην ανάσχεση της επιδημικής εξάπλωσης του κορωνοϊού, οφείλουμε ψύχραιμα και μεθοδικά να συμμορφωθούμε στις οδηγίες και τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης: 

Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, παρακαλεί τους πολίτες να μην προσέρχονται στις υπηρεσίες της, παρά μόνο για τις απολύτως αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις.

 «Εναλλακτικά η διεκπεραίωση των υποθέσεων γίνεται τηλεφωνικά στο 2813-400300, ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected]. Στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης του πολίτη αιτήματα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά (πρόσβαση με taxis) στο σύνδεσμο http://eservices.crete.gov.gr/. Ενημέρωση σχετικά με τον κορονοϊό, τους τρόπους προφύλαξης και τα έκτακτα μέτρα, παρέχεται στην ιστοσελίδα www.crete.gov.gr στο μενού ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News