Κρήτη

Ιστορίες ζωής από τον Έβρο - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους «ακρίτες» της χώρας

Εικόνες που κόβουν την «ανάσα» στις εσχατιές της πατρίδας - Οι στιγμές έντασης με την ρίψη δακρυγόνων

Με ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στα κόκκινα σημεία της έντασης στις Καστανιές αλλά και στα ευάλωτα σημεία παράνομης διέλευσης στο Έβρο, η εκπομπή «Ώρα Αιχμής» και ο Μάνος Δασκαλάκης μετέφεραν την κατάσταση που επικρατεί στις εσχατιές της πατρίδας με σημείο αναφοράς το εμπόλεμο σκηνικό που διαμορφώνεται στην περιοχή.

Προσωπικές ιστορίες Εβριτών που συγκλονίζουν μιλώντας για την καθημερινότητα τους αλλά και τις δοκιμασίες που υποβάλλονται καθημερινά μια «ανάσα» από την Τουρκία.

Συγκινητικές ιστορίες ανθρώπων που μίλησαν για την επιθετική πολιτική της Τουρκίας αλλά και τις δυνατές σχέσεις φιλίας που έχουν αναπτύξει με Τούρκους που ζουν στην άλλη πλευρά.

Από την εμπόλεμη ζώνη στις Καστανίες μέχρι τα χωριά μια ανάσα από την Τουρκία οι εικόνες που παρουσιάστηκαν στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» πραγματικά αποτύπωσαν το σθένος ,την ανθρωπιά και την ψυχραιμία των απλών πολιτών του Έβρου.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από τα σκοτεινά σημεία από τις Καστανιές μέχρι και το Δέλτα του Έβρου σε ένα τηλεοπτικό οδοιπορικό της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» που προκάλεσε αίσθηση στους τηλεθεατές της «ΚΡΗΤΗ TV».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια