Κρήτη

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τους swingers - Ακυρώθηκε το ταξίδι τους στην Κρήτη

Ακύρωσαν τις διακοπές ανταλλαγής συντρόφων στη Σταλίδα οι swingers

Έντονη είναι η ανησυχία στον τουρισμό και της Κρήτης, με φόντο τον κορωνοϊό. Μάλιστα οι swingers που, τα τελευταία χρόνια, επέλεγαν την Κρήτη για τις διακοπές τους, ακύρωσαν το προγραμματισμένο τους ταξίδι.

Ακυρώσεις και για τη σεζόν

Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλης Βλατάκης, σε ρεπορτάζ του Mega, «υπάρχει συντριπτική ανάσχεση», όπως τη χαρακτήρισε «των κρατήσεων» και στην Κρήτη.

«Άρχισαν οι ακυρώσεις και για τη σεζόν, ενώ, μέχρι τώρα, υπήρχαν ακυρώσεις μόνο για τους δύο πρώτους μήνες», συμπλήρωσε.

Δεν έρχονται Κρήτη οι swingers

Όπως ανέφερε ο κ. Βλατάκης: «Οι swingers που έρχονταν τα τελευταία χρόνια, στις αρχές Μαΐου, στη Σταλίδα της Κρήτης, και ήταν 400 - 500 άτομα, ακύρωσαν το ταξίδι τους».

Όπως σημείωσε, το εν λόγω ταξίδι δεν αναβλήθηκε , αλλά ακυρώθηκε για φέτος, με τους ίδιους να μην έχουν επιλέξει κάποιον άλλο προορισμό του κόσμου, προκειμένου να το πραγματοποιήσουν.

Το αισιόδοξο κομμάτι για τον τουρισμό της Κρήτης

Πάντως, σημαντικό, αλλά και αισιόδοξο, χαρακτήρισε ο κ. Βλατάκης, το γεγονός ότι - μέχρι στιγμής - «δεν έχουν ακυρωθεί τα charters».

Ενώ, «και, οι κρατήσεις που έχουμε, προς το παρόν, για την υψηλή σεζόν δεν είναι τόσο ανησυχητικές», συμπλήρωσε ο ίδιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια