Τζίνα Τσαντρίζου: Μια δυναμική παρουσία στα Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Κρήτη
Τζίνα Τσαντρίζου: Μια δυναμική παρουσία στα Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψήφια για την βράβευση των πλέον σημαντικών γυναικών επιχειρηματιών της χώρας μας

Η Τζίνα Τσαντρίζου, πρόεδρος της εταιρείας “Super Creta Gas”, είναι υποψήφια στα «Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας 2020», όπως της ανακοίνωσε η συντονιστική επιτροπή του θεσμού που βραβεύει τις πλέον σημαντικές γυναίκες της χώρας στο χώρο του επιχειρείν.

Συντελεστές των βραβείων είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, ο Όμιλος ZITA, η ICAP και η έγκριτη οικονομική εφημερίδα DEAL.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στο πλαίσιο του 6ου ΔΥΟ Forum, ενός θεσμού που έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από το 2016 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο Θεσμός αυτός έχει ως στόχο την έγκριτη ενημέρωση κοινού και επαγγελματιών στα θέματα πρόληψης, ποιότητας ζωής και ευαισθητοποίησης στο περιβάλλον, με τις Αιγίδες του Υπουργείο Τουρισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Αθηνών, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας, της UNESCO σε θέματα εφηβικής υγείας καθώς και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα κριτήρια για την επιλογή του νικητή είναι:

Α)Το Οικονομικό μέγεθος και τη σημασία της Εταιρείας

Β)Την ευαισθησία της εταιρείας στην προστασία του περιβάλλοντος

Γ)Τον βαθμό καινοτομίας των υπηρεσιών ή των προϊόντων που παράγει η εταιρεία  

Μάλιστα, η επιλογή υποψηφιότητας της κυρίας Τσαντρίζου, στηρίχτηκε στην έγκριτη αξιολόγηση της ICAP για τις 500 πλέον δυναμικές γυναικείες προσωπικότητες, από τις 8500 περίπου, που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στον επιχειρηματικό κόσμο.

Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της 25ης Απριλίου 2020, στον εμβληματικό χώρο του Περιστυλίου του Ζαππείου Μεγάρου, με την παρουσία υψηλόβαθμων πολιτικών και ακαδημαϊκών προσωπικοτήτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News