«Η απολύμανση των σχολείων θέλει μεγάλη προσοχή»

Κρήτη
«Η απολύμανση των σχολείων θέλει μεγάλη προσοχή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρέμβαση της Ομοσπονδίας Εποπτών Υγείας για τον τρόπο που αυτή γίνετε.

Την προσοχή των εταιριών που αναλαμβάνουν αυτό το έργο, καθώς και των Δημοτικών Αρχών που επιχειρούν άλλωστε προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι συγκεκριμένα κι εγκεκριμένα από τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας, εφιστά ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εποπτών Υγείας Αντώνης Παπαδάκης, μιλώντας στον 98.4, καθώς τυχόν παρέκκλιση του τρόπου απολύμανσης μπορεί να ελλοχεύει κινδύνους για τους μαθητές.

Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγιεινής στην Περιφέρεια Κρήτης, μιλά για πρακτικά λάθη που γίνονται αυτή την ώρα στα κλειστά σχολεία Αττικής και Θεσσαλονίκης αναφορικά με την απολύμανση, επιμένει ότι η καθαριότητα έχει να κάνει με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, κι αναφέρει ότι η Ομοσπονδία έχει ζητήσει προς αποφυγή λαθών, στοιχεία τόσο από τις απολυμαντικές εταιρίες όσο και από τους επίσημους φορείς της Πολιτείας για τον τρόπο που γίνεται αυτή η διαδικασία.

Μ. Φραγκάκης: Απολυμάναμε τα σχολεία για την προστασία των μαθητών

Καθαρά προληπτική η κίνησή μας.

Σε απολύμανση των σχολικών κτιρίων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για προληπτικούς λόγους προχώρησαν το Σαββατοκύριακο οι Δήμοι Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος.

Για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στη μαθητική κι εκπαιδευτική κοινότητα, μίλησε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Μανόλης Φραγκάκης στον 98.4 όπως κι ο Δήμαρχος Χερσονήσου  Γιάννης Σέγκος.

https://www.youtube.com/watch?v=iF0PkeE5NVs?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News