Ένα ηχηρό μήνυμα για τις γυναίκες

Κρήτη
Ένα ηχηρό μήνυμα για τις γυναίκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση από τον «Στόχο-Πρόληψη» για τον Καρκίνο του Μαστού

Το πιο ηχηρό μήνυμα στους πιο «φωτεινούς» τόνους έστειλε η Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού «Στόχος-Πρόληψη» σε ένα πάρτι με πολλές εκπλήξεις.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η λεωφόρος 62 Μαρτύρων γέμισε μουσική και πολλά... γυναικεία χαμόγελα τόσο από τις μικρές κυρίες που βρέθηκαν στην εκδήλωση, όσο και από τις γυναίκες που έδωσαν το «παρών».

«Η γυναίκα δε γιορτάζει μόνο σήμερα (σ.σ. χθες). Γιορτάζει όλο τον χρόνο. Απλά σήμερα είναι η υπενθύμιση του ότι πρέπει να προσέχει τον εαυτό της και να μην ξεχνά την πρόληψη», τόνισε η αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού «Στόχος-Πρόληψη» κ. Λίτσα Ζαχαράκη.

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης δεν ήταν άλλος από το να ενημερωθούν οι γυναίκες πως η πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού μπορεί να σώσει οποιαδήποτε από μία δυσάρεστη και σίγουρα επίπονη διαδικασία.

Όπως επισήμανε η κ. Ζαχαράκη, «τα τελευταία δύο χρόνια βλέπουμε πολύ μεγάλη άνοδο στο να εξετάζεται η γυναίκα. Είναι πολύ θετικές και, αν δεν μπορούμε εμείς σε κάποια δράση να τις εξετάσουμε, βλέπω ότι ενδιαφέρονται να πάνε να κάνουν τις εξετάσεις τους».

Από το πάρτι δεν έλειπαν χορευτικές επιδείξεις αλλά και δημιουργική απασχόληση για τα μικρά παιδιά, που γέμισαν τα πρόσωπά τους με τα χρώματα της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο, χόρεψαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News