Παιδική χαρά του… τρόμου - Απαράδεκτες εικόνες /vid

Κρήτη
Παιδική χαρά του… τρόμου - Απαράδεκτες εικόνες /vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έστω ένα παραπάτημα ή μια στιγμή ανεμελιάς μπορεί και να μετατραπεί σε… εφιάλτη για τα μικρά παιδιά.

Στο άκουσμα ύπαρξης μιας παιδικής χαράς, ο νους πάει κατευθείαν σε έναν όμορφο χώρο,  αποκλειστικά αφιερωμένο στα μικρά παιδιά που θα μπορούν να παίξουν και να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με ασφάλεια.

Τι συμβαίνει όμως με την παιδική χαρά που βρίσκεται στην αρχή της παραλίας της Αμμουδάρας και μάλιστα μία ανάσα από παρακείμενο σχολείο;

Όπως μας μετέφερε αναγνώστρια του neakriti.gr , οι εικόνες είναι επιεικώς απαράδεκτες και αν μη τι άλλο εγκυμονούν σοβαρότατους κινδύνους για την δημόσια υγεία, πόσο  δε μάλιστα αν μιλάμε για ανήλικα.

Σπασμένες κούνιες, σκουριασμένα εξαρτήματα, πεταμένα παιχνίδια, συνθέτουν εν ολίγοις ένα σκηνικό «τρόμου», το οποίο κρύβει μεγάλες παγίδες για ένα παιδάκι που  ανυποψίαστο για τους κινδύνους που ελλοχεύουν, θα επισκεφθεί τη συγκεκριμένη παιδική χαρά για ώρες ανεμελιάς, χαράς και ξεγνοιασιάς.

Οι εικόνες εγκατάλειψης και απαξίωσης στη συγκεκριμένη παιδική χαρά μόνο θλίψη προκαλούν και αν μη τι άλλο οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δουν σοβαρά το συγκεκριμένο πρόβλημα πριν να είναι αργά.

Οι γονείς αγωνιούν και ζητούν απεγνωσμένα να γίνουν παρεμβάσεις και έργα, για να ην γίνουν και οι ίδιοι, από την μια στιγμή στην άλλη, αυτόπτες μάρτυρες δυσάρεστων περιστατικών.

Και μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν υπάρξει τραυματισμοί, το σίγουρο πάντως είναι ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά στην οποία από ότι μαθαίνουμε καθημερινά συναθροίζονται αρκετά παιδιά για να παίξουν, θα πρέπει είτε να κλείσει και να απαγορευτεί η είσοδος, είτε να αλλάξει άρδην εικόνα προς το καλύτερο, να επισκευαστούν οι ζημιές  και να απομακρυνθούν τα σπασμένα και σκουριασμένα αντικείμενα από έναν χώρο που έχει να προσφέρει πολλά στα παιδιά, αλλά όπως αποδεικνύεται αυτήν την φορά μόνο κινδύνους και παγίδες κρύβει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News