Κρήτη

Έβρος: Έτοιμοι οι αστυνομικοί της Κρήτης, ν’ ανέβουν για να ενισχύσουν τις δυνάμεις

Έτοιμοι να ενισχύσουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ που επιχειρούν αδιάλειπτα εδώ και τρία 24ωρα στον Έβρο δηλώνουν οι αστυνομικοί της Κρήτης .

100άδες ένστολοι και από το τους 4 νομούς δήλωσαν στις υπηρεσίες τους όσο και στις συνδικαλιστικές τους ενώσεις ότι προσφέρονται εθελοντικά να μετακινηθούν στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, εκεί όπου οι διμοιρίες των ΜΑΤ δίνουν σκληρή μάχη για να αποτρέψουν μαζική εισροή μεταναστών.

Σύσσωμο το προσωπικό που υπηρετεί στη Διεύθυνση του Ηρακλείου έχει τεθεί στη διάθεση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ ώστε να μετακινηθεί στα σύνορα, ενώ ο πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου,  κ. Γιώργος Καρτσάκης, φέρνει στο προσκήνιο και το θέμα του εξοπλισμού των διμοιριών.

Όσοι αστυνομικοί τυχόν μετακινηθούν θα κληθούν να επιχειρήσουν με τον υπάρχοντα εξοπλισμό τους, κάτι  που για τους ένστολους του Λασιθίου σημαίνει ληγμένα κράνη και διαλυμένες  ασπίδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων:

«Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας αλλά και το θαυμασμό μας για τους συναδέλφους μας που επιχειρούν στα σύνορα της Χώρας μας στον Έβρο.

Για τους συναδέλφους μας οι οποίοι λοιδορήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Μυτιλήνη…για τους συναδέλφους μας οι οποίοι όπως και όλη η Αστυνομία βρίσκεται πάντα στο μάτι του κυκλώνα…

Οι συνάδελφοί μας των Χανίων δηλώνουν έτοιμοι να μεταβούν άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο της Χώρας μας από τον Έβρο έως το Καστελόριζο προκειμένου διαφυλάξουν την ακεραιότητα των συνόρων της.

Ανέκαθεν οι Κρητικοί παρείχαν τη συνδρομή τους σε όλη την Ελλάδα πόσο μάλλον τώρα που η Χώρα μας βάλλεται από «κατατρεγμένους μετανάστες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια