7η ΥΠΕ: Σύσκεψη για διαχειριστικά θέματα των νοσοκομείων

Κρήτη
7η ΥΠΕ: Σύσκεψη για διαχειριστικά θέματα των νοσοκομείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θέμα το οποίο θα αναλυθεί αφορά, μεταξύ άλλων, στους Επιχειρησιακούς στόχους του Υπουργείου Υγείας

Με σκοπό την εκπαίδευση και ενημέρωση των Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών σε διαχειριστικά θέματα των νοσοκομείων ,από στελέχη του Υπουργείου, πραγματοποιείται ,σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, σύσκεψη εργασίας στην έδρα της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (αίθουσα συνεδριάσεων, ισόγειο).

Αναλυτικά, η εκπαιδευτική σύσκεψη, ξεκίνησε 08:30 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 18:30 μ.μ., με την παρουσία της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένας Μπορμπουδάκη και του Υποδιοικητή Δημήτρη Αγάπιου ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση, συμμετέχουν οι κ.κ. Κατοστάρα Νίκη -Δ/ντρια Οικονομικών του Υπουργείου Υγείας, Αργυριάδης Θανάσης - Αρχή Προμηθειών Υγείας, Πάλλης Ελευθέριος- Αντιπρόεδρος ΕΟΦ, Θηραίος Ελευθέριος -Επιστημονικός Συνεργάτης του Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Υπεύθυνος Ανάπτυξης ΗΔΥΚΑ, Γούναρης Χρυσόστομος και Χαλκιάς Κωνσταντίνος εκτελεστικά μέλη Δ.Σ. ΚΕΤΕΚΝΥ-Ελληνικού Ινστιτούτου DRG’ S, Μίχος Νίκος -ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, Αλεξάκη Μαρία-Ενιαία Αρχή Διαφάνειας.

Τα θέματα τα οποία θα αναλυθούν αφορούν, μεταξύ άλλων, στους Επιχειρησιακούς στόχους του Υπουργείου Υγείας, τα οικονομικά, τους προϋπολογισμούς και τις προμήθειες των νοσοκομείων, την ασφάλεια των ασθενών και τις λοιμώξεις, τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό και έλεγχο ετοιμότητας, τα Πληροφοριακά Συστήματα των νοσοκομείων, καθώς και θέματα που αφορούν στην Ενιαία Αρχή Διαφάνειας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News