Συγκίνηση και περηφάνια για τον Ηρακλειώτη Ανώτατο Και διακεκριμένο στέλεχος της ΕΛΑΣ

Κρήτη
Συγκίνηση και περηφάνια για τον Ηρακλειώτη Ανώτατο Και διακεκριμένο στέλεχος της ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για τον Διευθυντή υγειονομικού του Ψυχιατρικού - Ψυχολογικού τμήματος της ΕΛ.ΑΣ

Βραβεύτηκε ο Διευθυντής υγειονομικού του Ψυχιατρικού - Ψυχολογικού τμήματος της ΕΛ.ΑΣ Εμμανουήλ Κουφάκης για την προσφορά του στην αστυνομία αλλά και στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Μανολης Κουφάκης είναι ένα καταξιωμένο στέλεχος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με καταγωγή από την Κόξαρη Πεδίαδος.

Είναι επικεφαλής του νευραλγικού τμήματος των ψυχολόγων και διαπραγματευτών της ΕΛΑΣ το οποίο έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια συντονίζοντας πολύ σημαντικές δράσεις, όπως η τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας για την οποία το προηγούμενο διάστημα ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα μαζί με το επιτελείο του επικοινωνώντας με το προσωπικό, χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας.

H βράβευση έγινε στο πλαίσιο μιας λαμπρής τελετή για την παρουσίαση του ημερολογίου της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής με θέμα «ποίηση και  ζωγραφική» στο ίδρυμα εικαστικών τεχνών και μουσικής  Β και Μ Θεοχαράκη, δια χειρός της πρόεδρου της Ουνέσκο κυρίας Τζιτζικώστα και της πρόεδρου Ουνέσκο νοτίων προαστίων κυρίας Κοκολέτσιου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News