Βαρύ πένθος για το νεκρό εργαζόμενο στον βιολογικό καθαρισμό - Θρήνος στη ΔΕΥΑΗ

Κρήτη
Βαρύ πένθος για το νεκρό εργαζόμενο στον βιολογικό καθαρισμό - Θρήνος στη ΔΕΥΑΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοι του - Τον βρήκαν απαγχονισμένο μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΗ /video

Θρήνος επικρατεί από χθες το πρωί στη ΔΕΥΑΗ, λόγω του ξαφνικού χαμού εργαζόμενου στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε τη χθεσινή ημέρα απαγχονισμένος από άλλους εργαζόμενους της επιχείρησης, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο συνάδελφός τους προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Η αυτοκτονία του 50χρονου εργαζόμενου της ΔΕΥΑΗ ήρθε να προστεθεί στη μακριά μακάβρια λίστα των περιστατικών αυτοχειρίας που συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Είχε προηγηθεί μερικές ώρες νωρίτερα η αυτοκτονίας ενός ακόμη συνανθρώπου μας, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Χανίων.

Η τελευταία χρονικά αυτοχειρία σημειώθηκε χθες το πρωί μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΗ στη Φοινικιά Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος εργαζόμενος, ηλικίας 50 ετών, μετέβη κανονικά χθες στην εργασία του.

Ωστόσο, γύρω στις 10 το πρωί χθες Πέμπτη, συνάδελφοί του αντιλήφθηκαν ότι απουσίαζε από τον χώρο όπου εργαζόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος άνδρας - πατέρας δύο παιδιών - μετέβη σε άλλο χώρο των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΗ. Εκεί τον εντόπισαν οι συνάδελφοί του κρεμασμένο από μια σκάλα.

«Όλη η “οικογένεια” της ΔΕΥΑΗ θρηνεί. Θρηνεί για την απώλεια ενός εξαίρετου συναδέλφου, ενός άριστου οικογενειάρχη.

Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα παιδιά του θανόντος», ανέφερε χθες, μιλώντας στην “ΚΡΗΤΗ TV” και την εφημεριδ “Νέα Κρήτη”, ο αντιπρόεδρος της Επιχείρησης, κ. Ιωάννης Δεικτάκης.

«Ενώ είχε έρθει κανονικά στη δουλειά του το πρωί, οι συνάδελφοί του αντιλήφθηκαν ότι έλειπε από τον χώρο όπου εργαζόταν και είχε απομονωθεί σε άλλο χώρο. Εκεί, δυστυχώς, έκανε την πράξη που έκανε», μας εξήγησε ο κ. Δεικτάκης.

Στο άκουσμα της είδησης του χαμού του 50χρονου συναδέρφου τους, οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΗ σοκαρίστηκαν. Άνδρες με δάκρυα στα μάτια παρακολουθούσαν χθες, συντετριμμένοι, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει τη σορό του άτυχου συναδέλφου τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της “ΚΡΗΤΗ TV”, ο 50χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας είχε και στο παρελθόν επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News