Το «Καλό Μεσημέρι» και η ΚΡΗΤΗ TV πάνε Ρέθυμνο!

Κρήτη
Το «Καλό Μεσημέρι» και η ΚΡΗΤΗ TV πάνε Ρέθυμνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμη για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι η ΚΡΗΤΗ TV  

Πήραμε μια δυνατή γεύση Αποκριάς από το “Καλό Μεσημέρι”, που ανήμερα της Τσικνοπέμπτης έβαλε “φωτιά” στο μεσημέρι των Κρητικών.

Απόλυτα ταυτισμένη με το κλίμα της ημέρας, η εκρηκτική Μαλέσκου ως Μέριλιν Μονρόε, αλλά και τα όμορφα κορίτσια της παρέσυραν τους τηλεθεατές στο κλίμα της ημέρας. Μάλιστα, η Πρεβεζάνα, κάνοντας μια απόλυτα εντυπωσιακή εμφάνιση, έκλεψε τις εντυπώσεις, δίνοντας μια γεύση σε όλους τους τηλεθεατές της “ΚΡΗΤΗ TV” για το τι έχει να γίνει στο Ρέθυμνο, με την Ιωάννα να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση του σημαντικότερου καρναβαλιού της Κρήτης.

Άλλωστε, η παρέα από το “Καλό Μεσημέρι” θα μας μεταφέρει το κέφι από την Παρασκευή πριν τη μεγάλη παρέλαση, μιας και η εκπομπή θα “βγει” από την καρναβαλική πρωτεύουσα της Κρήτης. Πάντως, η Πρεβεζάνα μαζί με τα πανέμορφα κορίτσια της παραγωγής ετοιμάζουν βαλίτσες για να ξεσηκώσουν από το Ρέθυμνο όλη την Ελλάδα.

Άλλωστε, από την άλλη εβδομάδα η “ΚΡΗΤΗ TV” ετοιμάζει απόβαση στο Ρέθυμνο για την τηλεοπτική κάλυψη του Καρναβαλιού, που φέτος με τις καινοτομίες του σταθμού θα απογειώσει τηλεοπτικά τον θεσμό. Μάλιστα, πέρα από την “ΚΡΗΤΗ TV”, η εικόνα του Καρναβαλιού θα μεταδοθεί μέσω της “ΚΡΗΤΗ TV” από δύο ακόμα τηλεοπτικούς σταθμούς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Μείνετε συντονισμένοι μιας και το τριήμερο της Αποκριάς η “ΚΡΗΤΗ TV” ετοιμάζεται να απογειώσει το κέφι για τους τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί επικοινωνίας είναι η «ANEK LINES» και η «BLUE STAR FERRIES», ενώ η μεγάλη παρέλαση των ομάδων και των αρμάτων θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News