Θανατηφόρο τροχαίο: Βαρύ πένθος για τον 22χρονο Νίκο

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο: Βαρύ πένθος για τον 22χρονο Νίκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη στην Βιάννο. Μια ακόμη τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης με θύμα αυτήν την φορά έναν νεαρό άντρα.

Στα 22 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή, ο Νίκος Μαθιουδάκης, που τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Τετάρτης σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Ο νεαρός άντρας καταγόταν από την Άρβη της Βιάννου και ζούσε στο Ηράκλειο.

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, η τοπική κοινωνία της Βιάννου βυθίστηκε στο πένθος και ουδείς μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά το άτυχο παλικάρι.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή στις 11.30 το πρωί, στον ιερό ναό της της Παναγίτσας στο Μασταμπά.

Πώς συνέβη το τραγικό τροχαίο

Την στιγμή του θανατηφόρου ο 22χρονος, ήταν στη θέση του συνοδηγού. Το όχημα στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε ένας, επίσης 22 ετών άντρας, κινούνταν στην Παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου με κατεύθυνση το Παγκρήτιο Στάδιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το Ι.Χ που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και με σφοδρότητα προσέκρουσε πάνω σε φοίνικα.

Πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τους δύο νέους από τα συντρίμμια του οχήματος.

Όμως για τον 22χρονο Νίκο, ήταν ήδη πολύ αργά, αφού είχε αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή.

Όσο για τον 22χρονο οδηγό του κατεστραμμένου οχήματος, η  ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ υπεβλήθη σε εξετάσεις, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε.

Νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική,  με ελαφριά τραύματα, εκτός κινδύνου και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Πλέον ο αριθμός των νεκρών στην άσφαλτο της Κρήτης από αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα, ανέρχεται στους 2.

Οι φωτογραφίες από τον τόπου του δυστυχήματος, εκεί όπου και συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο είναι σοκαριστικές, αφού ότι έχει απομείνει από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, είναι μία άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ο φοίνικας εξαιτίας της σφοδρότητας  της σύγκρουσης , δεν άντεξε και έσπασε.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Νίκου Μαθιουδάκη απο τον δήμαρχο Βιάννου Μηνά Σταυρακάκ

 Στο άκουσμα του θανάτου ενός νέου συμπολίτη μας, του 22χρονου Νίκου Μαθιουδάκη με καταγωγή από την Άρβη, ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

«Ο χαμός του Νίκου και ο τρόπος με τον οποίο «έφυγε» από τη ζωή, τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα, μας γεμίζει όλους με θλίψη. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και εύχομαι η συγκεκριμένη απώλεια στην άσφαλτο της Κρήτης να είναι η τελευταία που καταγράφεται. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το αδικοχαμένο παλικάρι», δήλωσε ο Δήμαρχος Βιάννου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News