«Ήρωες»: Συγκλονίζει ηλικιωμένη που έχασε άντρα, αδέρφια και γαμπρούς σε λίγα χρόνια

Κρήτη
«Ήρωες»: Συγκλονίζει ηλικιωμένη που έχασε άντρα, αδέρφια και γαμπρούς σε λίγα χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξομολογήσεις που ραγίζουν καρδιές από ανθρώπους που ζουν σε γηροκομείο ανέδειξε η εκπομπή «Ήρωες».

Μία από τις συγκλονιστικότερες συνεντεύξεις που έχουν παραχωρηθεί μέχρι σήμερα μέσα από την εκπομπή «Ήρωες» της ΚΡΗΤΗ TV απέσπασε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από μία ηλικιωμένη γυναίκα, την κ.Κατερίνα, η οποία συνεχίζει τη ζωή της σε γηροκομείο.

Η μοίρα την σημάδεψε με τρόπο τραγικό και της έπαιξε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της ζωής.

Τίποτα δεν μπορούσε να την κρατήσει πλέον στο σπίτι καθώς μέσα σε λίγα χρόνια έφυγαν από τη ζωή ο άντρας της, οι τρεις γαμπροί της και τα αδέρφια της. Μία οικογενειακή τραγωδία που ήρθε στην επιφάνεια μέσα από την εκπομπή με την ηλικιωμένη με τρεμάμενη φωνή να αναφέρεται με πόνο ψυχής σε όλα όσα έχει ζήσει μέχρι και σήμερα.

Αναγκάστηκε να φιλοξενηθεί σε γηροκομείο καθώς τίποτα δεν της είχε απομείνει – πέρα από τις χήρες κόρες της- όπως η ίδια τονίζει.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο κ. Μανώλης ο οποίος αποφάσισε να μπει σε ίδρυμα καθώς δεν κατάφερε να κάνει την δική του οικογένεια και επειδή όπως δήλωσε στο Νίκο Παναγιωτόπουλο τον εγκατέλειψαν οι ίδιοι οι συγγενείς του.

Έντονα συναισθήματα προκάλεσε και η ιστορία της κ. Μαρίας η οποία πήρε την μεγάλη απόφαση να φιλοξενηθεί σε γηροκομείο για χάρη του αδερφού της και έχει παραμείνει μέσα σ αυτό μέχρι και σήμερα.

Ιστορίες που συγκινούν, προβληματίζουν αλλά φέρνουν στο προσκήνιο και μία διαφορετική πλευρά της ζωής.

Παρακολουθήστε την εκπομπή που ακολουθεί, ενώ τα σχετικά αποσπάσματα με τις εξομολογήσεις των ηλικιωμένων είναι τα ακόλουθα :

07.53 (κ. Μαρία )

24.06 (κ. Κατερίνα )

19.07 (κ. Μανώλης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News