Κρήτη

Η Κρήτη πάει… Αμερική

Η Περιφέρεια Κρήτης στην μεγαλύτερη έκθεση της Βόρειας Αμερικής

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “New York Times Travel Show 2020” συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση της Βόρειας Αμερικής, η οποία προσελκύει περισσότερους από 35.000 συμμετέχοντες με περισσότερους από 700 εκθέτες.

Στη φετινή έκθεση συμμετείχαν εκθέτες από 176 και πλέον χώρες του κόσμου, με την Ελλάδα να είναι αργυρός χορηγός. Λόγω της χορηγίας, το περίπτερο του ΕΟΤ βρισκόταν σε περίοπτη θέση, κοντά στην είσοδο της έκθεσης.

 Η Κρήτη ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις των Αμερικανών και σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Αμερικής θα προγραμματιστούν το ερχόμενο διάστημα fam trip (ταξίδια εξοικείωσης) δημοσιογράφων στο νησί μας. Ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη του τουρισμού από τις ΗΠΑ είναι η δρομολόγηση απευθείας αεροπορικών συνδέσεων και με άλλες αμερικανικές πόλεις, πέραν αυτών που πραγματοποιούνται συνδέοντας μόνο την ανατολική ακτή των ΗΠΑ με την Αθήνα.

Όπως δήλωσε και ο κ. Κυριάκος Κώτσογλου, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος στους τομείς Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, «είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε το στοίχημα στις ΗΠΑ και να γνωρίσουν οι Αμερικανοί ότι η Κρήτη είναι η τουριστική ήπειρος που αναζητούν στο ταξίδι τους στην Ευρώπη, συνδυάζοντας τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τη φιλοξενία, μαζί με την απαράμιλλη φύση της».

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν στην έκθεση ο κ. Κώτσογλου αλλά και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού Νίκος Αλεξάκης και Μαρία Λαβδάκη.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια