«Κρητική υπόθεση» η πρώτη φάση των Κρίσεων της ΕΛΑΣ 

Κρήτη
«Κρητική υπόθεση» η πρώτη φάση των Κρίσεων της ΕΛΑΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένουν οι Κρητικοί σε θέσεις - «κλειδιά» της ΕΛΑΣ

Άρχισε από το πρωί ο κύκλος των αλλαγών στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της ΕΛΑΣ, μέσω των ετήσιων Κρίσεων των ανώτατων αξιωματικών.

Μετά την απόφαση για την ανανέωση της θητείας του κρητικού Αρχηγού της ΕΛΑΣ, Μιχάλη Καραμαλάκη, θετική ήταν η αξιολόγηση και των δύο άλλων κρητικών αντιστρατήγων, του Ανδρέα Δασκαλάκη και του Κωνσταντίνου Λαγουδάκη οι οποίοι διατηρούνται στο βαθμό και τις θέσεις που κατέχουν. Από τους τέσσερις Αντιστρατήγους που κρίθηκαν, «κόπηκε» μόνο ο Ανδρέας Βασιλόπουλος ο οποίος αποστρατεύεται αποχωρώντας από τη θέση του Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος.

Αναλυτικότερα το Δελτίο τύπου του αρχηγείου της ΕΛΑΣ για στις κρίσεις των Αντιστρατήγων αναφέρει:

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση, «Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή 2 Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους κατωτέρω Αντιστρατήγους Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Διατηρητέους τους:

Ανδρέα Δασκαλάκη

Κωνσταντίνο Σκούμα

Κωνσταντίνο Λαγουδάκη

Ευδόκιμα τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News