Πένθος στο Οροπέδιο Λασιθίου - Εκοιμήθη ο ιερέας Νικόλαος Τσαμάνδουρας - Αύριο το τελευταίο «αντίο»

Κρήτη
Πένθος στο Οροπέδιο Λασιθίου - Εκοιμήθη ο ιερέας Νικόλαος Τσαμάνδουρας - Αύριο το τελευταίο «αντίο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η είδηση σκόρπισε βαθιά θλίψη.

Βαρύ πένθος στο Οροπέδιο Λασιθίου εξαιτίας του αδόκητου χαμού, του μόλις 41 ετών, ιερέα Νικόλαου Τσαμάνδουρα.

Η είδηση έπεσε σαν "κεραυνός εν αιθρία" στην τοπική κοινωνία  και συγκεκριμένα στα χωριά,  "Πλάτη"και "Κάτω Μετόχι", με συγγενείς, φίλους και όλους όσοι τον γνώριζαν να μην μπορούν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν.

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης, που όπως ανέφερε στο neakriti.gr έχασε έναν αγαπητό ιερέα, μα πάνω απ’ όλα έναν πολύ καλό φίλο που για πολλούς ήταν και πνευματικός πατέρας.  

«Χάσαμε έναν άνθρωπο που ήταν κάτι παραπάνω από εφημέριος. Ήταν φίλος, ήταν άνθρωπος που μπορούσαμε να συζητήσουμε μαζί του και να λύσουμε προβλήματα. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τα παιδιά, φρόντιζε τους νέους και ενδιαφερόταν για την ανάπτυξη του τόπου μας και έδινε τον δικό του αγώνα για να παραμείνει ο πληθυσμός στο Οροπέδιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γιάννης Στεφανάκης.

Το σκήνωμα του μακαριστού ιερέα θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στα Μέσα Λασιθίου, από τις 10 το βράδυ της Κυριακής.

Το πρωί της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου, θα τελεστεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί  την Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι.

Φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Συγκινητικά είναι και τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον χαμό του αγαπητού ιερέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News