Τίμησαν τους εθελοντές πυροσβέστες της Κρήτης

Κρήτη
Τίμησαν τους εθελοντές πυροσβέστες της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική εκδήλωση που έλαβε χώρα στα Χανιά

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:30 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Φαλδάμειου Ιδρύματος στην Κίσσαμο ν. Χανίων (Γραφεία Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου, Επισκόπου Συγγελάκη & Θ. Μπαξεβάνη), με θέμα: «Βράβευση Εθελοντών Πυροσβεστών της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κρήτης», για την προσφορά τους κατά την αντιπυρική περίοδο έτους 2019.

Στη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε απονομή επαίνων, συνολικά σε 64 Εθελοντές Πυροσβέστες και Πυροσβέστριες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βουτά, του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων, του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καμπανού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσών, ως ένδειξη αναγνώρισης του θεσμού του Εθελοντισμού, αλλά και της συμμετοχής και του έργου των Εθελοντών Πυροσβεστών στην Κρήτη.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν  ο Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κρήτης Αρχιπύραρχος Νικόλαος Αντ. Λαγουδάκης, ο Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Χανίων Πύραρχος Δημοσθένης Μπουντουράκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντιπύραρχος Γεώργιος Μαρκουλάκης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου Πυραγός Νικολουδάκης Γεώργιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News