Το Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή τιμά τον Νίκο Κακλαμανάκη

Κρήτη
Το Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή τιμά τον Νίκο Κακλαμανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιονίκης και σπουδαίος αθλητής μίλησε σε πλήθος γονέων και μαθητών

Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy-Χερρονάσιος «Ανδρέας Γιαννόπουλος» έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει ένα σημαντικό γεγονός για το Εκπαιδευτήριο και τα μέλη του.

Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 11.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε τελετή ένταξης του κ. Νίκου Κακλαμανάκη, Χρυσού Ολυμπιονίκη Ιστιοπλοΐας, ως επίτιμο μέλος του Εκπαιδευτηρίου. Ο κ. Κακλαμανάκης, ο οποίος κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα και έκτοτε έχει την προσωνυμία «Γιος του ανέμου», έλαβε τιμητική πλακέτα η οποία αποτέλεσε την έναρξη της συνεργασίας και της οικογενειακής σχέσης που θα δένει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη στο εξής με το Εκπαιδευτήριο.

Ο κ. Κακλαμανάκης μίλησε σε πλήθος γονέων και μαθητών στο ξενοδοχείο Lyttos Beach στην Ανάληψη Χερσονήσου. Αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του καθώς και στις δυσκολίες που συνάντησε μέχρι να φτάσει στην κορυφή, δίνοντας έτσι δύναμη και ώθηση στους μικρούς μαθητές να διεκδικήσουν και να ενσαρκώσουν τα όνειρα τους.

Τέλος, ευχαρίστησε το Ιδιωτικό εκπαιδευτήριο για την τιμητική αυτή κίνηση προς το πρόσωπό του προσβλέποντας σε μια μακροχρόνια συνεργασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News