ΝΟΔΕ: Έρχονται Μητσοτάκης και Γεωργιάδης - Στο Ηράκλειο ο νέος γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Κρήτη
ΝΟΔΕ: Έρχονται Μητσοτάκης και Γεωργιάδης - Στο Ηράκλειο ο νέος γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φουλ οι προετοιμασίες για την αυριανή κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και της καθόδου Μητσοτάκη στην Κρήτη

«Κλειδώνει», όπως όλα δείχνουν, η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη ώστε παρουσία του ίδιου να δοθεί το σήμα και να ξεκινήσουν οι εργασίες του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου για το νησί της Κρήτης, αυτό του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι.

Την συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνει και ο νέος γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου ο οποίος έδωσε το «παρών» στην πρώτη διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για το 2020.

Κατά τη διάρκεια της διευρυμένης ΝΟΔΕ Ηρακλείου έγινε εκτενής αναφορά στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης: Αεροδρόμιο Καστελίου, αλλά και ΒΟΑΚ βρέθηκαν στο επίκεντρο.

Ο κ. Στεργίου δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί πρόωρων εκλογών με αφορμή την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ νιώθει ιδιαίτερα αμήχανα για τη σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολίτες και ένα σενάριο πρόωρων εκλογών δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το «παρών» στη διευρυμένη σύσκεψη έδωσαν τόσο παλιά στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου όσο και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Πάνος Σταμπουλίδης.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News