Σοβαρό τροχαίο με ντελιβερά - Με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο

Κρήτη
Σοβαρό τροχαίο με ντελιβερά - Με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο που συνέβη στο Ηράκλειο σε διάστημα λίγων ωρών

Σοβαρό τροχαίο συνέβη το πρωί της Παρασκευής, επί των οδών Μύρωνος και Εζηκίας, στην περιοχή 3 Βαγιές Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα ένας διανομέας τραυματίστηκε σοβαρά όταν υπό αδιευκρινιστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έφθασε άμεσα το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον 27χρονο αλλοδαπό και στη συνέχεια να μεταφέρουν τον πολυτραυματία στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. 

Στο χειρουργείο για το τραύμα

Σύμφωνα με το διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου Κώστα Τερζάκη ο τραυματίας έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στον αριστερό μηρό για το οποίο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ για το τραύμα στην κάτω γνάθο θα ακολουθήσει δεύτερη χειρουργική επέμβαση.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο που σημειώνεται στο Ηράκλειο καθώς γύρω στις 8 το πρωί υπήρξε τροχαίο όταν και πάλι μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, αυτήν την φορά, στην συμβολή των οδών Μπετεινάκη και Μηλιώτη.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων στο neakriti, ότι έχει ήδη ενημερωθεί και η Επιθέωρηση Εργασίας για το περιστατικό. «Ως Εργατικό Κέντρο ενημερωθήκαμε για ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με διανομέα στις 3 Βαγιές. Πρόκειται πιθανότατα για αλλοδαπό νεαρής ηλικίας. Είναι πολυτραυματίας και η κατάσταση του είναι σοβαρή. Από την πλευρά μας ενημερώσαμε την Επιθεώρηση Εργασίας για να επιληφθεί του θέματος», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Βοργιάς.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι απο τον τόπο του ατυχήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News