Κρήτη

Στο «τιμόνι» της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας ο Μανώλης Λουμπούνης

Παίρνει τη θέση του Νίκου Καμπάνη

Τη θέση του Διευθυντή στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης αναλαμβάνει ο τέως Προϊστάμενος του Τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας - Δημόσιας Υγιεινής, κ. Μανώλης Λουμπούνης.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την «τιμητική», όπως τη χαρακτηρίζει ο ίδιος, επιλογή στο πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά η διάθεση για ανταπόκριση επίσης ανάλογη».

Υπενθυμίζεται ότι τη θέση του Προϊσταμένου Διεύθυνσης κατείχε μέχρι πρότινος ο κ. Νίκος Καμπάνης, ο οποίος και αναμένεται να συνταξιοδοτηθεί από τα καθήκοντά του.  

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Λουμπούνη:

«Θέλω να ευχαριστήσω Δημόσια, έστω και από το βήμα του F/b, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την τιμή που μου έκανε ορίζοντάς με Αναπληρωτή Διευθυντή στην Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης, στη θέση του ευδόκιμα συνταξιοδοτηθέντος τ. Διευθυντή Νίκου Καμπάνη. Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά η διάθεση για ανταπόκριση επίσης ανάλογη. Ευχαριστώ προκαταβολικά όλο το προσωπικό για τη δεδομένη συνεργασία, αλλά και τους πολίτες που θα εξυπηρετούνται από την Διεύθυνσή μας για την διάθεσή τους. Υποσχόμαστε ότι και η δική μας θα είναι δεδομένη και ανάλογη.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια