Πιτσίδια: Τεράστιος βράχος σκόρπισε τον τρόμο – Μια... κηδεία γλύτωσε την οικογένεια

Κρήτη
Πιτσίδια: Τεράστιος βράχος σκόρπισε τον τρόμο – Μια... κηδεία γλύτωσε την οικογένεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εκκωφαντικός θόρυβος σκόρπισε τον τρόμο στους χωριανούς και αρκετοί νόμιζαν στην αρχή, ότι επρόκειτο για σεισμό, προτού αντικρίσουν τις απίστευτες αυτές εικόνες.

Σκηνές τρόμου στα Πιτσίδια του νομού Ηρακλείου, μετά την αποκόλληση τεράστιου βράχου, ο οποίος έπεσε σε υπόστεγο και μια ανάσα από σπίτι οικογένειας η οποία είχε «Άγιο».

Ζευγάρι γλίτωσε τα χειρότερα καθώς 15 περίπου λεπτά νωρίτερα, η γυναίκα και ο σύζυγος της που βρίσκονταν στο υπόστεγο στο οποίο καρφώθηκε ο μεγάλος βράχος άνω των 2,5 μέτρων, έφυγε από τον χώρο προκειμένου να μεταβούν σε κηδεία στο χωριό.

Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός, με αρκετούς δημότες να νομίζουν ότι πρόκειται για σεισμό, πριν αντικρίσουν τις εφιαλτικές αυτές εικόνες… Στο υπόστεγο προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα αντίκες καθώς και σε μηχανή καθώς και σε άλλα 2 οχήματα αντίκες στον εξωτερικό χώρο.

Η ανησυχία εντείνεται καθώς όπως υποστηρίζουν τοπικοί σύμβουλοι στα Πιτσίδια, υπάρχει ο κίνδυνος αποκόλλησης βράχου και από άλλο σημείο, το οποίο πιθανότατα να εγκυμονεί ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους για τους κατοίκους του χωριού.

Να μεταβεί γεωλόγος στο επίμαχο σημείο , προκειμένου να εκτιμήσει την όλη κατάσταση, ζητούν κάτοικοι από τη δημοτική αρχή Φαιστού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News