«Αντιθέσεις»: Οι κρίσιμες γεωπολιτικές εξελίξεις σε Μέση και Εγγύς Ανατολή

Κρήτη
«Αντιθέσεις»: Οι κρίσιμες γεωπολιτικές εξελίξεις σε Μέση και Εγγύς Ανατολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι στρατηγικές επιλογές της Ελλάδας

Οι κρίσιμες γεωπολιτικές εξελίξεις σε Μέση και Εγγύς Ανατολή, η κλιμάκωση των Τουρκικών σχεδιασμών στην Ανατολική Μεσόγειο και  οι στρατηγικές επιλογές για την Ελλάδα.

Οι θέσεις των μεγάλων παικτών ισχύος στην γεωπολιτική σκακιέρα και η στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και του ΝΑΤΟ. Η συνάντηση Τράμπ- Μητσοτάκη στον απόηχο των εξελίξεων με το Ιράν και το καυτό πεδίο της Λιβύης με τα ενεργειακά,  την ΑΟΖ αλλά και την θέση της Κρήτης στο παζλ της Ανατολικής Μεσογείου.

Αυτή την Παρασκευή στις 22.00 στις «Αντιθέσεις» , ο ευρωβουλευτής  , άλλοτε  Πρόεδρος και μέλος  στη Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή ΕΕ-Τουρκίας , αναπληρωτής στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Μανώλης Κεφαλογιάννης σε μια συνέντευξη με βαρυσήμαντες γεωστρατηγικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή παρεμβαίνουν ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο και βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος

Ο Στέλιος Ε. Περράκης καθηγητής διεθνών και ευρωπαϊκών θεσμών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, άλλοτε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών και τέως  πρέσβης  στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας  και πρώην πρύτανης του,  Ηλίας Κουσκουβέλης και ο επικεφαλής του παρατηρητηρίου «Liberal» , αντιστράτηγος εν αποστρατεία  Κωνσταντίνος Λουκόπουλος

Αυτή την Παρασκευή στις 22.00 στις «Αντιθέσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News