default-image

Έριχνε μπαλοθιές με καραμπίνα σε γαμήλια εκδήλωση

Κρήτη
Έριχνε μπαλοθιές με καραμπίνα σε γαμήλια εκδήλωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία έφθασε στο σημείο και συνέλαβε τον 32χρονο για άσκοπους πυροβολισμούς

Άσχημη τροπή έλαβε μια γαμήλια εκδήλωση, στη Νεάπολη Λασιθίου, όταν  η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη ενός άντρα για άσκοπους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 32χρονος κρατώντας καραμπίνα, βγήκε από το σπίτι όπου και διεξαγόταν η εκδήλωση και άρχισε να πυροβολεί.

Στο σημείο έφθασαν άντρες της υποδιέθυνσης Ασφαλείας Λασιθίου, προχωρώντας στην σύλληψη του συγκεκριμένου άντρα που είναι πλέον αντιμέτωπος με το γράμμα του νόμου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Λασιθίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας 

Συνελήφθη, χθες (26.12.2019) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς  του  Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου, 32χρονος ημεδαπός  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες  (26.12.2019) το απόγευμα, κατά της διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε οικία ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, χθες (26.12.2019) το απόγευμα διενεργήθηκε έρευνα στην εν λόγω  οικία όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρεθήκαν και κατασχέθηκαν  φυσίγγιο και κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News